Virkkuriksi?

Ei, täällä ei ole mitään valmista nähtävää. Alexasta puuttuu edelleen 1,5 hihaa. Nyt ensimmäisen hihan kohdalla alkoi kyllästyttämään toden teolla. Lähes koko paita oli jo kerran valmiina, mutta mitoitus oli pahasti pielessä ja purin paidan alkutekijöihinsä. Sen sijaan täällä on itselleni haaste. Kun eBay-shoppailun makuun pääsin, tilasin myös setin bambuisia virkkuukoukkuja. Virkkuukoukkuja ihmiselle, joka hädin tuskin osaa ottaa virkkuukoukun oikein päin käteensä... 

Virkkuukoukut saapuivat eilen postissa, joten niiden pariksi piti käydä lunastamassa kirjakaupan lahjakortilla opas. Nappasin mukaani tavattoman kauniin kirjan, Molla Millsin Virkkurin. Kirja on siis se vanhempi Virkkuri, Virkkuutöitä kotiin ja käyttöön. Tämä nyt tarkoittaa sitä, että pitäisi opetella virkkaamaan. Apua!


2 kommenttia

 1. Aaaa noissa koukuissa on tuollainen litteytys! Pitääpä harkita minunkin! :) Ostamissani parissa bambuisessa ei ole mitään peukalonpaikkaa ja pidemmät virkkuurupeamat alkavat kivistämään.

  Ihanan näköinen tuo Alex. Tarkemmin katsottuna JUST sellainen malli, kuin mitä olen etsinyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkkuukoukut on tosiaan muotoiltuja. Hintakaan ei päätä huimannut, paketti muistaakseni n. 5 $. Toimituksessa meni n. 1 kk. En tiedä tosin, miten bambuiset sitten kestää käytössä. Ainakin neulepuikot vääntyvät mulla aina.

   Alex on kyllä kiva. Suosittelen! Tosi simppeli malli neuloa ja sopii varmasti lähes mille tahansa langalle.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Olen joutunut ottamaan sanavahvistuksen käyttöön roskapostin takia. Pahoittelen!