Lukko

Aina välillä käy niin, ettei mikään työ innosta tai onnistu. Kävin kesälomalla Tallinnassa ja ostin sieltä muutaman kerän lankaa (pellava-puuvilla -sekoitetta) ja tarkoituksenani on tehdä toppi tai lyhythihainen paita. Muutaman paidan jo aloitinkin, mutta malli tuntuu olevan koko ajan väärä. Olen siis haudannut langat korin uumeniin ja mietin ideaa uudemman kerran. Hyviä ideoita otetaan vastaan!
 
 
Usein tällaisen lukkotilanteen saan auki neulomalla jotain kivaa ja simppeliä. Lukon avaamiseksi kävin ostamassa perjantaina pari kerää Katian cotton stretch -lankaa ja tarkoituksena oli neuloa viikonlopun aikana kivat kesäsukat. Ensimmäisen sukan sain kantapäähän asti ja sitten tökkäsi. Tökkäsi niin pahasti, että hautasin taas langat korin uumeniin, muiden keskeneräisten seuraan...
 
 
Sen verran olen saanut aikaan, että avasin blogille oman Instagram-tilin. Nämäkin kuvat löytyvät Instagramista.

3 kommenttia

 1. Löysin sattumalta blogiisi instan kautta, kivan näköstä.ü mää niiiin tiijän tuon tunteen ku ei mikää keskeneränen kiinnosta ja tekee mieli tehä jotain uutta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :) Uutta tosiaan tekisi mieli aloittaa aina, mutta kun vanhatkin pitäisi tehdä joskus pois. Tällä hetkellä vaan vanha rannevamma vaivaa ja neulominen tekee kipeää.

   Poista
  2. Voih.. Toivottavasti kipu helpottaa pian!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Olen joutunut ottamaan sanavahvistuksen käyttöön roskapostin takia. Pahoittelen!