IsabellatKun aiemmin syksyllä näin ensimmäiset kuvat uudesta Eiran langat -lehdestä ja sen malleista, tiesin tarvitsevani Isabella-sukat. Sukkien ohjeen on tehnyt Marittan-blogia pitävä Maritta. Eiran langat -lehti on ilmaislehti, joka on saatavilla Eiran tukun jälleenmyyjiltä. Oman kappaleeni ja langan  hain Käsityöliike AnnLiis Artésta.


En ollut aiemmin neulonut ohjeen Wendy Roam -langasta mitään. Muutenkin olen neulonut sukkia vain paksummasta langasta, joten tämä ohut sukkalanka tuntui alkuun oudolle. Sukkia neuloessa ihastuin ohuempaan sukkalankaan ja näitä tahdon jatkossakin neuloa.


Varteen neuloin 7 mallikertaa palmikkoa, jotta siitä tuli vähän pidempi. Kaunis palmikkokuvio jatkuu vielä ranskalaiseen kantapäähän. Olen pitkän aikaa aikonut opetella ranskalaisen kantapään ja tässä se nyt tuli. Kärjessä on leveä kiilakavennus ja lopussa kärki silmukoidaan kiinni. Ensimmäistä kertaa käytin sukissa silmukoitua kärkeä ja tykkään tästä kovasti.


Lanka: Wendy Roam (75 % villaa, 25 % nylonia)
Väri: 2002 
Menekki: 65 g
Puikot: 2,5 mm
Ohje: Isabella, Maritta Ramstedt / Eiran langat 1/20148 kommenttia

 1. Hienot sukat. Kädentaito-messuilla näin tuota sukkalankaa livenä ja se näytti oikein houkuttelevalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lanka oli mukava neulottava. Muita värejä en yhtään muista, mutta ohjeen harmaan näin messuilla. Kaunis sävy siinä.

   Poista
 2. Oi miten ihanat! Suorastaan ihan täydelliset <3 Tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa näyttää etenkin ihanalta tuo langan väri. Ohuet villasukat on kyllä niin oih ja aih. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Todella hyvin jalkaan istuva malli. Väri vaan on todella haastava kuvattava! Vieläkään kuvissa sävy ei ole ihan oikea, mutta niin lähellä, kuin mahdollista.

   Poista
 3. Voi miten kauniit! Mua kyllä vähän harmittaa, että en ole ehtinyt neuloa näitä muun värisinä :) Nämä on kyllä ihanat, kiitos sulle! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Olen joutunut ottamaan sanavahvistuksen käyttöön roskapostin takia. Pahoittelen!