Kadonneen tilalle


Viime viikolla kävi ikävästi ja kadotin koko syksyn käytössä olleen piponi. Pipo jäi joko junaan tai tippui rautatieaseman ja kokouspaikan välille. Huomasin katoamisen vasta myöhemmin, eikä pipoa enää ole löytynyt mistään. Ensin ajattelin olevan tylsää tehdä uusi samanlainen pipo, mutta kun malli oli omaan päähäni huippuhyvä ja samaa hyvää lankaa edelleen koristani löytyi, tein samanmoisen.Pipo on siis tehty samalla hyväksi havaitulla Raitulin ohjeella, kuten muutama muukin tekemäni pipo. Kadonnut oli ainoa omaan käyttööni jäänyt Raituli, joten tarvitsin uuden.


Lanka: Hjertegarn, Alpaca Silk (60 % alpakka, 30 % merinovilla, 10 % silkki)
Väri: 403
Menekki: 40 g
Puikot: 3,0 mm
Silmukkamäärä: 126

8 kommenttia

 1. Kiva tuo pieni tupsu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pieni lisä simppeliin pipoon :)

   Poista
 2. Mitäpä sitä vaihtamaan, kun on kerran toimivan yhdistelmän kaikkia elementtejä löytänyt :P Hirmu kiva on hän! Ja niin harmaa <3

  VastaaPoista
 3. Ikävää, että edellinen katosi...seuraaja tupsuineen on kuitenkin hieno! Toivottavasti joku onnellinen on löytäny edellisen itselleen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hukkaan joka talvi x määrän käsineitä, mutta kaupasta ostetun tusinatavaran katoaminen ei harmita yhtä paljon kuin käsityön katoaminen. Tämä uusi pipo on pidettävä tallessa, koska kolmatta en aio tehdä.

   Poista
 4. Mukavaa, että ohjeesta on iloa muillekin ja kaunis on tuo sinun yksivärinen tupsullinen versio :). Itse en ole vielä yhtään pipoa onnistunut kadottamaan, mutta "muutama" on tullut neulottua omalle perheelle, sukulaisille ja ystäville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta on jäänyt epähuomiossa vastaamatta kommenttiisi. Ohjeesi on ollut todella hyvä. Pitäisi neuloa itselle vielä raidallinen versio tästä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Olen joutunut ottamaan sanavahvistuksen käyttöön roskapostin takia. Pahoittelen!