Messuterveisiä!

Tänä viikonloppuna (14.-16.11.) on Tampereella kädentaitomessut. Olin tänään ensimmäistä kertaa ikinä kyseisillä messuilla ja kokemus oli huikea. Tiesin paikalla olevan paljon näytteilleasettajia ja messuvieraita, mutta silti molempien määrä yllätti. Alkuun piti vain luovia osastolta toiselle ihmettelemässä tavarapaljoutta ja -kirjoa. 


Parasta varmasti olisi, kun voisi käydä messuilla parina päivänä, jolloin toisena voisi tutustua rauhassa tarjontaan ja toisena päivänä tehdä ostokset. Ostoksia tulikin tehtyä jonkin verran, tässä vain osa niistä. Snurren osastolla kävin ostoksilla pariinkin otteeseen. Ostin muutaman kerän Lamana Punoa ja Adriafilin Sierra Andinaa. Suunnitelmana näistä on pipoa ja huivia. 

Titityyn osastolta ostin BC Garnin Semillaa. Näistä langoista ajattelin neuloa Handepanden ohjeella huivin. Kyseisellä ohjeella tehty huivi oli esillä Titityyn osastolla ja ihastuin siihen. Varmasti kiva töissä viileinä talvipäivinä. 


Olen myös pitkään haaveillut omista Succaplokeista ja nyt vihdoin messuilta löysin omani. Täytyy kokeilla riittääkö yksi kutakin kokoa vai ostanko myöhemmin näille parit. Succaplokilla olisi ollut myynnissä kaikkea muutakin kivaa, mutta puikkomitat ja silmukkamerkit jäivät toiselle ostoskerralle. 


4 kommenttia

 1. Oi, miten houkuttelevan näköistä lankaa. Minulla on Tampereen messut vielä kokematta, mutta ehkä ensi vuonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana käydä Tampereella, kun pääsi tutustumaan sellaisiinkin lankoihin, joita ei omasta lähilankakaupasta löydä. Kyllähän aina tulee verkkokauppojen sisältöä tutkailtua, mutta tarvitsen sormituntuman ostopäätökseen.

   Poista
 2. Upea saalis :) Itsekkin suuntaan aamusta messuille, juuri koitan vähän ostoslistaa rustailla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tyytyväinen ostoksiini. :) Hauskaa messupäivää ja hyviä ostoksia!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Olen joutunut ottamaan sanavahvistuksen käyttöön roskapostin takia. Pahoittelen!