Ruut


Kesän lempimekko on luultavasti valmistunut. Mekon tein Mekkotehdas aikuille -kirjan Ruutin kaavalla. Ihana puuvillakangas löytyi Eurokankaasta ja ihastuin heti tähän graafiseen kuvioon, josta pienellä tuijottelulla löytää ruusuja. Tätäkin kaavaa kavensin jonkin verran, kun halusin vähän vähemmän rypytystä pääntielle.

Kuminauha vyötäröllä tekee mekkoon kauniin muodon. Itselläni kuminauha vyötäröllä jäi vähän turhan pitkäsi ja sitä myöten vyötärö on väljähkö. Hetken asiaa pohdittuani, päätin ommella samasta kankaasta kapean vyön kuromaan ylimääräinen kangas kokoon. Lopputulokseen olen varsin tyytyväinen. 

Olkapäällä on rusetti pienenä yksityiskohtana.


Kaava: Mekkotehdas aikuisille, Ruut
Kangas: Eurokangas

6 kommenttia

 1. Aivan ihana! Istuu ku mikä ja tuo kangas..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kangas oli huippulöytö Eurokankaasta! Saatoin hamsteroida sitä hieman...

   Poista
 2. Oi, miten upea Ruut :) Ihana nähdä erilaisia versioita kirjan mekoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kahta samanlaista mekkoa tuskin tulee vastaan, vaikka olisi samasta kankaastakin tehtyjä. On ollut hurjan inspiroivaa, kun saman kirjan mekkoja on ollut paljon esillä somessa.

   Poista
 3. Huh miten upeita ompeluksia blogistasi löytyykään! Kiva kuulla kokemuksiasi Mekkotehdas-kirjasta, varmaan hankin sen itsekin jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kirja on kyllä mielestäni todella ihana kaikkine mekkoineen. Mitä mielipiteitä olen nyt lukenut, niin toiset tykkää ja toiset ei perusta yhtään.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Olen joutunut ottamaan sanavahvistuksen käyttöön roskapostin takia. Pahoittelen!