Uusi kolmiohuivi ja mekko

Viime syksynä ostin Tampereen käsityömessuilta muutaman kerän BC Garnin Semilla -lankaa, joista tarkoituksenani oli neuloa jonkinlainen poncho/kauluri. Suunnitelmilla on tapana muuttua ja nämäkin langat päätyivät erikseen neulottaviksi.

Harmaasta langasta muotoontui kolmiohuivi, jossa vuorottelee sileät ja ainaoikein neulotut kerrokset, joiden älissä toistuu reikäneulerivistö. Neuloin huivin ilman mitään sen tarkempaa ohjetta. Muutaman kokeilutilkun jälkeen löysin sopivan rytmin kuviolle.


Hieman alle kahdesta kerästä neulottuna huivi on kooltaan melko pieni, mutta tarkoituksena on käyttää sitä myös sisällä, joten pienempi koko on sen puolesta kivempi. 
Mekko puolestaan on ommeltu Noshin joustocollegesta, jota tilasin joskus keväällä. Kaavana sama tuttu Ottobren Autumn mood. Hihat on kyllä ihan saman pituiset keskenään, mutta kuvissa näyttävät vähän hassuille, kun toinen on rypyttynyt enemmän kyynärtaipeeseen.


Lanka: BC Garn, Semilla
Menekki: hieman vajaa 100 g
Väri: 129 (tummanharmaa)
Puikot: 4,5 mm

Kaava: Ottobre Design Woman 5/2013, Autumn mood
Kangas: Joustocollege, Nosh

4 kommenttia

 1. Hei! Todella ihana huivi!! Olisiko mahdollista saada tarkempaa ohjetta. Siis miten teit lisäykset ja reikäkerrokset. Lankaa olisikin jo valmiina kotona. Terv: Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En neuloessa kirjoittanut itselleni mitään muistiin, mutta yritän toteuttaa toiveesi mahdollisimman pian. Teen aiheesta oman postauksen, kun saan edes jonkinlaisen suuntaa antavan ohjeen tehtyä. :)

   Poista
 2. Semillaa olen kuolaillut ihan hirveästi viime aikoina, koko ajan tunnun törmäävän siihen! Ihan viattomasti selasin tässä blogiasi ja PAM. Semillaa. Ihanan huivin olet siitä neulonut, ei auta lankahimotukseen nyt laisinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana lanka se onkin, suosittelen kyllä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Olen joutunut ottamaan sanavahvistuksen käyttöön roskapostin takia. Pahoittelen!