Jännittävä ilta Lankamaailmassa

Sain kutsun eilen Oulunkylän Lankamaailmassa järjestettyyn blogitapaamiseen. Tapahtuma oli ensimmäinen, johon osallistuin käsityöbloggaajana. Ja samalla tapasin ensimmäistä kertaa muita bloggaajia.

Jännitin tilaisuutta etukäteen valtavasti. Siis todella valtavasti. Olen pohjimmiltani melko ujo ja jännityksen takia olin melko hiljainen koko illan. Oikeasti oli todella, todella kiva ilta, tavata uusia ihmisiä ja sitä kautta löytää uusia blogeja seurattavaksi! Ihanaa, että tällainen tapahtuma järjestettiin - kiitos vielä Lankamaailma!

Aluksi väriterapeutti ja Lankamaailman kehityspäällikkö Merja Lieppinen kertoi meille värien vaikutuksesta pukeutumisessa, ympäristössä ja neuleissa. Tämän jälkeen Lankamaailman markkinointipäällikkö Elina Urmas esitteli syksyn uutuuslankoja/materiaaleja; nokkosta, juuttia, kierrätysvillaa jne.

Lankamaailmassa on valtavan suuri valikoima ihania lankoja. Ja myymälä on järjestetty ihanasti värien mukaan. Kunnon väriterapiaa!Mukana tapahtumassa olivat: Eilen tein, Ei tullut kässämaikkaaHelyes, Så vitt jag vet, Tinis vita hem, Hupsistarallaa, Katjun kannoilla, Maison Mimizan, Ihan kaikki kotona, Langan päästä kiinni, Mehukekkerit, Me made crafts, Puikkomaisteri, Nuppu Home, Kristiinan silmukat, Susien Lampaat, Sekaisin sukista ja Ntprtt.

Seuraavalla kerralla uskaltaudun varmasti jo juttuun mukaan! :)

10 kommenttia

 1. Oli todella kiva tavata bloggareita ja kuten huomasit, ei ne "purematta niele" eli hyvin uskaltaa ujompikin ensi kerralla reippaasti mukaan.
  Kauniita kuvia oot ottanut.

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi kivalta, pitänee käydä jahka lähitienoolle eksyy :)

  VastaaPoista
 3. Ena kerralla ollaan kaikki reippaampia. Kiva kun tällainen järjestettiin.

  VastaaPoista
 4. Kiva oli tavata. Ensi kerralla me enää jännitetä 😜

  VastaaPoista
 5. Oli kiva tavata :) Onneksi en ollut ainoa, joka jännitti ;)
  Vaikka kiertelin paljon lankojen seassa, olin onnistunut missaamaan tuon Onionin Hemp-langan, näyttää aika kivalta.

  VastaaPoista
 6. Hej ! Oli tosi ihanaa tavata uusia inspiroivia ihmisiä ! Nyt ei ehtisi käydä työssä olleenkaan, haluaisin vaan neuloa!
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 7. Minäkin jännitin kovasti blogi-iltaa ja kivaa oli! Oli kiva tavata! :)

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia oot saanut napattua :) Mä en tajunnut ollenkaan ottaa lähikuvaa niistä ihanista lankariveistä joita siellä notkui. Mä oon ollut hirveän ujo nuorempana, mutta iän myötä se on karissut, isommassa porukassa jos on uusia ihmisiä vähän jännittää, mutta ei juurikaan tämmöisissä neuletapaamisissa tms.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista! Toivottavasti tavataan uudelleen! :)

  VastaaPoista
 10. Oli tosi kiva tavata, ja ihana blogi sinulla!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Olen joutunut ottamaan sanavahvistuksen käyttöön roskapostin takia. Pahoittelen!