Myrsky-sukat

Miten ihana lanka! Tutustuin ensimmäistä kertaa Louhittaren luolan lankaan, ihanaan Väinämöinen Sportiin. Ostin yhden vyyhdin käsinvärjättyä sukkalankaa taannoin ja lyhyen harkinta-ajan jälkeen päädyin melko yksinkertaiseen sukkamalliin, jotta langan kaunis väritys tulee parhaiten esiin.

Neuloin aluksi varteen pätkän 1 kiertäien oikein, 1 nurin joustinta, jonka jälkeen jatkoin sukan loppuun 3 oikein, 1 nurin neuletta. Hieman ennen kärkikavennusta vaihdoin kokonaan sileään neuleeseen. 

Langan väri on nimeltään Myrsky, joka kuvaa hienosti langan vaihtelevia sinisen sävyjä. Päädyin ostohetkellä hieman vahingossa tähän väriin, mutta tällä kertaa "vahinko" oli mitä loistavin - tykkään valtavasti tästä väristä. Väinämöinen Sportin värikartta on täynnä toinen toistaan ihanempia värisävyjä ja lankojen nimiä, jotka houkuttelevat neulomaan lisää sukkia. 

Lanka: Louhittaren luola, Väinämöinen sport (75 % villa, 25 % polyamidi)
Väri: Myrsky
Malli: oma
Puikot: 3,0 

6 kommenttia

 1. Kiva malli! Ja kaunis väri tuo myrsky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väri on kyllä todella kaunis, syvä sininen.

   Poista
 2. Todella kaunis väri, mikä tosiaan pääsee oikeuksiinsa näissä sukissa. Ko. lanka on itselle vieras, mutta nämä sukat nähtyäni on ehkä pakko tilata kokeiluun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kulutuksen kestävyydestä en osaa sanoa vielä tässä vaiheessa, mutta suosittelen tutustumaan ko. lankaan.

   Poista
 3. Oi mikä väri tosiaan! Ja just passeli malli siihen! :) Mä olen mieluillut Väinämöisiä jo vaikka kuinka monta vuotta ja kohta alkaa olla jemma siinä kunnossa, että täytyy tilata täydenystä. Todellakin aion ostaa enää vain just tuollaisia ihanuuslankoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekisi mieli tilata jo lisää Väinämöisiä, mutta yritän malttaa mieleni vielä ja ostaa vasta Tampereen messuilta ensi kuussa. On kuitenkin kivempi, jos pääsee hypistelemään värejä ennen ostamista. :) Vielä täytyisi raaskia ottaa nämä sukat käyttöön. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Olen joutunut ottamaan sanavahvistuksen käyttöön roskapostin takia. Pahoittelen!