Samalla hupparikaavalla

Ompelin joskus talvella ompelukurssilla koekappaleen Ottobren 2/2007 hupparikaavalla. Siitä kaavasta olen sen jälkeen muokannut pari erilaista hupparia. Kaava on ihan tavallinen vetoketjuhupparin kaava, joten siinä on hyvä pohja muokkauksille. Ensimmäiseen vetoketjuttomaan versioon muokkasin Ehta-peruskaavasta kietasuhupun. Muuten huppari on täysin pelkistetty ja siinä ei ole taskuja, eikä muitakaan yksityiskohtia.

Tämä ihana meleerattu viininpunainen kangas löytyi Majapuulta. Vaikka kangas on materiaaliltaan puuvilla-elastaania (95 % / 5 %), niin se joustaa aika vähän ja on jämäkkä. Todella kiva kangas! Toiseen kietaisuhuppuversioon tein lisäksi sivutaskut. Tähän taskumuokkaukseen löytyi ohje Kiiruhda hitaasti -blogista. Sekä taskujen sisäpuolelle, että hupun vuoriin laitoin Majapuun ruusuja. Hupun nyöriksi löytyi jemmoistani harmaata ontelokudetta. Musta harjattu joustocollege on Kangaskapinasta tilattua.


Kolmas huppari onkin sitten tuo ylläoleva uudestaan, mutta tavallisella hupulla ja vetoketjulla. Samat sivutaskut ja vuorikankaat... Tykkäsin paljon tuosta mustan ja harmaan yhdistelmästä, mutta kaipasin huppariin vetoketjua, niin tein sitten tämän toisen version myös.


 On muuten pirullista yrittää kuvata mustia vaatteita niin, että niistä saisi jotain selvää...

Kaava: Ottobre Design Woman 5/2007 ja Ehta
Kankaat: Majapuu ja Kangaskapina

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!

Olen joutunut ottamaan sanavahvistuksen käyttöön roskapostin takia. Pahoittelen!